569,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος κοπής51 cm
Ύψος κοπής20 - 100 mm
Ρύθμιση ύψους κοπής7-level (central)
Χωρητικότητα χορτοσυλλέκτη55 l
Πλάτος συσκευής55 cm

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ. Για να μπορείτε να αδειάζετε ιδιαίτερα εύκολα το τεμαχισμένο υλικό, η μηχανή γκαζόν είναι εξοπλισμένη με έναν πτυσσόμενο χορτοσυλλέκτη. Η ένδειξη στάθμης πλήρωσης σας ενημερώνει για τη σωστή χρονική στιγμή για την εκκένωση. Η ροή του αέρα εξασφαλίζει κατά το κούρεμα καλή πλήρωση, έτσι ώστε να αξιοποιείτε στο έπακρο τον όγκο του καλαθιού. Τα πλευρικά πτερύγια του καλαθιού οδηγούν τον αέρα στο δάπεδο, προστατεύοντας σας από τους στροβιλισμούς ρύπων.
Καινοτόμος χορτοσυλλέκτης
ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. Οι ανθεκτικοί και μεγάλης διάρκειας ζωής τροχοί σάς επιτρέπουν να διατηρείτε εύκολα και ξεκούραστα την τροχιά κατά το κούρεμα του γκαζόν. Χάρη στο ειδικό προφίλ τους, οι τροχοί χαμηλής τριβής είναι εύκολοι στους ελιγμούς και επιτρέπουν έτσι την προσεκτική και άνετη φροντίδα του γκαζόν.
Εύκολη κύλιση τροχών
ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ. Εκκίνηση με κρύο ή ζεστό κινητήρα: Ο κινητήρας με σύστημα εύκολης εκκίνησης επιτρέπει την εύκολη, αξιόπιστη και με ελάχιστη προσπάθεια εκκίνηση του μηχανήματος.
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ. Με τη λειτουργία αλεστικής κοπής δεν χρειάζεται να απορρίπτετε το υλικό κοπής και λιπαίνετε εντελώς φυσικά το γκαζόν σας. Κατά την αλεστική κοπή, το κομμένο γρασίδι τεμαχίζεται από τα αλεστικά μαχαίρια σε σωματίδια και απλώνεται ομοιόμορφα στο γκαζόν.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΟΠΗΣ
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ. Το ιδιαίτερα ανθεκτικό και στιβαρό περίβλημα από πολυμερές είναι ανθεκτικό στη βενζίνη και προστατεύει το μπλοκ κινητήρα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, το υψηλής ποιότητας πλαστικό είναι εξαιρετικά ελαφρύ.
ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΛΥΜΕΡΟΥΣ

Σέρβις και συμβουλές