Καύσιμα

FilterIconΦιλτράρισμα

Αξεσουάρ

Αναπτύξαμε τα δικά μας καύσιμα και λιπαντικά, για να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο τους κινητήρες STIHL σας. Επιπλέον, με την καθαρή τους καύση και τις εξαιρετικές λιπαντικές ιδιότητές τους, ελαχιστοποιούν τη φθορά των μηχανημάτων σας.



ΚΑΥΣΙΜΑ STIHL

:

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ


Για να αξιοποιείτε πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες STIHL, χρειάζεστε το σωστό μείγμα καυσίμου – ένα μείγμα που είναι προσαρμοσμένο με ακρίβεια στις απαιτήσεις απόδοσης του μηχανήματος STIHL σας. Καθώς αναπτύσσουμε και δοκιμάζουμε δικά μας λάδια και καύσιμα για τους κινητήρες μας – όπως για παράδειγμα τη βενζίνη για τα αλυσοπρίονά μας – μπορούμε να τα προσαρμόσουμε τέλεια στις διάφορες απαιτούμενες χρήσεις. Οι χημικοί και μηχανικοί μας εργάζονται μαζί στα εργαστήριά μας και δοκιμάζουν κάθε εξέλιξη σε πάνω από 100 πάγκους δοκιμών. Παράλληλα συνεργαζόμαστε με τους χρήστες, έτσι ώστε τα καύσιμά μας να δοκιμάζονται συνεχώς στον πραγματικό κόσμο. Όλα αυτά σημαίνουν ότι τα καύσιμά μας προσφέρουν ό,τι καλύτερο από άποψη ποιότητας, ασφάλειας και απόδοσης και αποδεδειγμένα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τα υπόγεια ύδατα.



ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ MOTOMIX


Με το καύσιμο STIHL MotoMix μπορείτε πραγματικά να ξεκλειδώστε τις επιδόσεις του μηχανήματός σας. Έχει άριστες ιδιότητες ψυχρής εκκίνησης και προσφέρει μέγιστη επιτάχυνση σε όλο το εύρος στροφών. Με την κατοχυρωμένη σύνθεση καυσίμου με αναλογία μείξης 1 προς 50, μπορείτε να δουλεύετε συνεχώς με τις μέγιστες στροφές των κινητήρων σας, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις απαιτήσεις σε συντήρηση και το κόστος. Επιπλέον, το STIHL MotoMix είναι ελεύθερο από αιθανόλη και δεν περιέχει σχεδόν καθόλου ολεφίνες και αρωματικές ενώσεις, καθιστώντας το ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη.


Είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον: Η υψηλή καθαρότητα των πρώτων υλών μειώνει τις εκπομπές CO2 και καθιστά το καύσιμο βιοδιασπώμενο. Το STIHL HP Ultra βιοδιασπάται κατά περισσότερο από 80% εντός 21 ημερών και εντάσσεται στη χαμηλότερη κατηγορία ρύπανσης των υδάτων στη Γερμανία, όπου αναπτύχθηκε.


Το STIHL MotoMix έχει επίσης μια εντυπωσιακή διάρκεια ζωής: Εφόσον φυλάσσεται σε δροσερό στεγνό μέρος στην κλειστή αρχική συσκευασία, το καύσιμο παραμένει κατάλληλο για χρήση για έως 5 χρόνια.



MOTO4PLUS ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ


Το STIHL Moto4Plus είναι μια βενζίνη που αναπτύχθηκε ειδικά για μηχανήματα χειρός. Δεν περιέχει αιθανόλη και είναι σχεδόν ελεύθερο από ολεφίνες και αρωματικές ενώσεις. Το καύσιμο, που είναι ειδικά προσαρμοσμένο στους μικρούς τετράχρονους κινητήρες STIHL, παράγει ελάχιστες εκπομπές και έχει διάρκεια ζωής έως 5 ετών εφόσον φυλάσσεται σύμφωνα με τις οδηγίες. Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα καύσιμα και λιπαντικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL και να ζητήσετε παράδοση στην πόρτα σας.



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ


Αν προτιμάτε να παρασκευάσετε το δικό σας μείγμα καυσίμου για τους κινητήρες STIHL σας, διαθέτουμε τα συστατικά που χρειάζεστε.

Στην ενότητα για τα λάδια κινητήρων και τα λιπαντικά αλυσίδας, θα βρείτε διάφορα λάδια για δίχρονους κινητήρες με εξαιρετικά καλές ιδιότητες λίπανσης και καύσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το δικό σας μείγμα καυσίμου για το αλυσοπρίονό σας ή για άλλους δίχρονους ή τετράχρονους κινητήρες. Για τον σκοπό αυτό, απλά προσθέστε το λάδι κινητήρα σε ένα μπιντόνι που είναι εγκεκριμένο για καύσιμο, και στη συνέχεια τη βενζίνη. Πριν ανεφοδιάσετε το μηχάνημά σας με το μείγμα καυσίμου, ανακινήστε καλά το μπιντόνι. Ανοίξτε το μπιντόνι με προσοχή, γιατί μπορεί να έχει δημιουργηθεί πίεση.


Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα λάδια κινητήρων μας, πρακτικές μεζούρες, μπιντόνια, συστήματα ανεφοδιασμού και πολλά ακόμα είδη απευθείας και με άνεση από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.